Ääh. Ensin aamulla 7.30 isä soitti ja onnitteli. (luulin sen kyllä olevan kotona, mutta kai se oli töissä? :D) Ja sitten 7.45 äiti laittoi onnitteluviesti. Kauheeta ku ei anneta väsyneen ihmisen nukkua. No, heräsin lopullisesti sitten vasta puoli kahdentoista aikaan.

Tämän päivän vois tosissaan pyhittää ihan lepäämiselle. Tai no toisaalta, vois tuota matikan kotikoettakin yrittää värkätä, mutta se pitää onneksi palauttaa vasta tiistaina. Eli huomennakin ehtii! :) Joku ruotsin ainekin pitää (muistaakseni) värkätä, mutta kyllähän tuon ehtii.

Kyllä se on mukavaa leikkiä leikkipuistossa keskellä yötä :) Marian kanssa vähän eilen innostuttiin, kun siellä oli kiva kirahvikiipeilyteline. Ja se oli TOSI iso ja pelottava ja sieltä olis helposti voinut pudota. Ei onneksi kuitenkaan lähdetty pimeälle pururadalle lenkkeileen. Se ei olis enää ollu yhtään kivaa.

Tuleekohan telkkarista tänään mitään kivaa. Vai pitäiskö vain mennä jatkamaan unia. Vai kenties petata tuo sänky. Tai viedä tuo astivyöry keittiöön, että joku muu saa laittaa ne tiskikoneeseen. (kjäh kjäh)

Sain kyllä NIIN ihania synttärilahjoja ystäviltä <3 Luin jo eilen tuota kirjaa "Miten Hollywood valloitetaan". Hah, se kirja sopii kyllä mulle :) Ja nuo julisteetkin on aivan ihania.